Wie kent niet de mega dance-acts 2 Unlimited, T-Spoon & 2 Brothers On The 4th Floor. De internationale hit-successen als “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach” liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.

De dance diva’s: Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’Ray (2 Brothers) domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen.

Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv. Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show.

Het feest der herkenning waarin de 90-er jaren herleven.

Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van collega 90’s artiesten en natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen, van deze dance diva’s zelf, de revue passeren.

Het resultaat: Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show! En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen!

Zie ook : www.divasofdance.com

Boekingsformulier

Niet verplicht
Niet verplicht
Verplicht veld
Verplicht veld
Niet verplicht
Niet verplicht
Niet verplicht
Niet verplicht