Aan de basis van muziektheatergroep Zenga staan de twee multi-fluitisten; Peter Weekers en Annet Visser. In dit van creativiteit bruisende muziekspektakel bundelen zij hun krachten.
Naast de theatertours heeft Zenga een aantal acts ontwikkeld voor speciale projecten, openingen, productintroducties etc.

Verrassende acts
Korte krachtige spektakel acts welke een zeer dynamische uitstralingen kunnen hebben of juist een heel feerieke sfeer. Een ding is zeker….
zij zullen de aanwezige gasten verbazen. Zenga maakt in haar shows gebruik van vreemdsoortige instrumenten tot en met uw eigen producten waar zij muziek uit krijgen…… In de shows kunnen thema’s of doelstellingen op verrassende wijze worden verwerkt. De effecten die Zenga bij haar shows gebruikt zijn adembenemend. De acts kunnen worden ingezet voor openingen, een introductie, een slotspektakel of een intermezzo.

Theatershow
Dit indrukwekkende muziek- en theaterspektakel brengt een complete show van 2x 45 minuten. Van een reusachtig drakenskelet als slaginstrument tot diva s die tijdens een aria, letterlijk, ongekende hoogtes bereiken, een onvergetelijke live theatershow die uw gasten zal fascineren.

Acts op maat en workshops
Ook voor workshops en acts op maat wordt zeer frequent een beroep gedaan op hun creativiteit. Graag zijn wij u behulpzaam bij het verder uitwerken van uw ideeën.

Meer ideeen voor een openingsact kijk snel op http://www.123opening.nl

Boekingsformulier

Niet verplicht
Niet verplicht
Verplicht veld
Verplicht veld
Niet verplicht
Niet verplicht
Niet verplicht
Niet verplicht